Klik HIER voor de homepage van ALTC Buitenveldert

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
ALTC Buitenveldert > Nieuws > 2013

Inschrijven competitie 2014

Nieuws van 29 october 2013

De inschrijving voor de competitie van 2014 is weer geopend. De inschrijving sluit op 1 december 2013. Dit geldt niet voor de reservelijst, deze blijft open tot 31 januari 2014.

Het uitgangspunt voor de competitieteams is de samenstelling van het voorgaande seizoen. Een team dat zich compleet meldt voor het nieuwe seizoen zal vrijwel zeker weer opgesteld worden. Mocht een speler uit het team stoppen met competitie spelen, dan mag het team een nieuwe speler voordragen aan de Technische Commissie. De TC bepaalt of de speler opgesteld gaat worden. Hierbij zullen we rekening houden met de leden op de wachtlijst. Het verzoek kan gestuurd worden aan tc@altc-buitenveldert.nl. Mochten er meerdere spelers in een team stoppen, dan behoudt de TC zich het recht voor om een geheel nieuw team samen te stellen. Uiteraard zullen we hierbij proberen om de leden die door gaan uit het team in een nieuw team te plaatsen.

Indien je je op wilt geven voor de competitie en je hebt geen team, dan kom je op de reservelijst te staan. De TC zal haar best doen om zo veel mogelijk spelers van de reservelijst in bestaande teams te plaatsen. Inschrijven als geheel nieuw team heeft door de huidige reservelijst geen zin. Je kunt bij “opmerkingen” op het inschrijfformulier wel eventuele voorkeuren aangeven bij wie je in een team wilt spelen of op welke dag je wilt spelen. Een team bestaat uit minimaal 6 spelers. De zondag gemengd teams bestaan uit minimaal 8 spelers. Als competitiespeler wordt van je verwacht dat je het spelniveau 7 aan kan.

Inschrijven gaat als volgt:

  • Ga naar www.altc-buitenveldert.nl;
  • Log rechtsboven in met je persoonlijke toegangscode;
  • Kies in het menu de optie “Competities”;
  • Zoek de competitie waaraan jullie willen meedoen en klik op het potlood. Leden zonder team zullen zich opgeven voor de reservelijst;
  • Het inschrijfformulier toont vanzelf jouw privégegevens; klopt er iets niet meer, corrigeer het dan;
  • Ben je captain, klik dan in het formulier op blad "2 Uw partner(s)". Gebruik de lijst om in een paar tellen je teamgenoten in te vullen en klik op “Klaar”;
  • Als je individueel inschrijft, klik dan op “2 Uw partner(s)” en druk op “Klaar” zonder de velden in te vullen.

De TC verzoekt de captains om het team zo compleet mogelijk in te vullen. Neem even contact met je teamleden op en vul de lijst alleen aan met de spelers die door willen gaan in 2014. Hiermee bespaar je de TC enorm veel werk waarvoor we jullie dankbaar zijn!

Open Parktoernooi

Nieuws van 14 february 2013

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie

Copyright © 2006-2012 ALTC Buitenveldert. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact