Klik HIER voor de homepage van ALTC Buitenveldert

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
ALTC Buitenveldert > Vrijspelen

De banen

Van maandag t/m zaterdag hebben wij de beschikking over de banen CC, 1, 2, en 7 t/m 11.
Op zondag komen daar ook nog baan 12 en 13 bij , die normaal ter beschikking staan van de tennischool Buitenveldert voor les aan onze leden.
Op onze banen gedurende onze tijden kunnen alleen leden van ALTC Buitenveldert met een geldige pas afhangen.
Andere parkgebruikers (tennisscholen, andere verenigingen) kunnen op onze banen beslist niet afhangen. Zij mogen alleen op onze banen spelen indien die vrij staan, maar  ze moeten de banen verlaten als onze leden erop willen spelen.
In uitzonderlijke gevallen maakt het bestuur kortlopende afspraken met anderen. Bijvoorbeeld in het geval van clubkampioenschappen van buurverenigingen. Als dat aan de orde is, word je hiervan op de hoogte gesteld d.m.v. mededelingen op het afhangsysteem en/of via email.

Clubavond

De clubavond is in de zomer op dinsdag vanaf 18:00 uur (maar je kunt ook later komen). Hiervoor worden alle banen gebruikt. Je levert jouw pasje in bij de indelers, die jou vervolgens indelen voor een dubbelspel. Na 45 minuten klinkt de beroemde bel en is de volgende ploeg aan de beurt. Je kunt je onbeperkt laten indelen. Dit is de manier om mensen te leren kennen en (nieuwe) speelpartners te vinden.

Ook in de winter is er tegen betaling elke dinsdagavond vanaf 20.00 clubavond.

Afhangen

De speeltijd overdag is 60 minuten en vanaf 17:30 uur 45 minuten. Als er niemand achter jou afgehangen heeft, kun je uiteraard lekker doorspelen. Afhangen doe je door minimaal twee pasjes door het afhangsysteem in het clubhuis te halen en verder de instructies op te volgen.

Afhangen tijdens competitie, toernooien, clubkampioenschappen en clubavonden is niet mogelijk. Vrij spelen kan dan alleen in overleg met de baancommissaris of de wedstrijdleiding.

Introducé(e)s

ALTC Buitenveldert kent geen introductieregeling. Als je als lid van de club wilt spelen met een niet-lid, mag dat op rustige tijden, maar afhangen is niet mogelijk en een baan reserveren dus ook niet.

Copyright © 2006-2012 ALTC Buitenveldert. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact